Wat analisten zeggen over Bitcoin terwijl het weerstand biedt aan de bovenkant van het lichaam

Standard

Bitcoin nadert snel een langjarig niveau van overheadweerstand dat is gevormd in de tijd na zijn recente afwijzing op zijn $19.500 all-time hoogtepunten. De verkoopdruk bleek hier vrij aanzienlijk te zijn en zorgde ervoor dat de cryptocurrency een sterke daling zag die leidde tot een dieptepunt van $16.400.

Deze beweging werd bestendigd door verschillende factoren, waaronder de angst voor een potentiële golf van regelgeving als gevolg van opmerkingen van de Amerikaanse minister van Financiën Steven Mnuchin.

Waar de markttrends op de middellange termijn bijna volledig afhangen van Bitcoin Method omdat de recente afwijzing van $19.000 de recente levenstekens onder de altcoins tot staan bracht en de totale markt aanzienlijk deed dalen.

Er is een grote kans dat de voortdurende opleving zich verder zal uitbreiden, aangezien stieren erop gebrand lijken om een „V-vormig“ herstel te plaatsen terwijl ze de recente verliezen uitwissen.

Wat betreft wat traders verwachten dat er daarna zal gebeuren, verklaarde men dat hij wat geld van de tafel neemt terwijl de crypto omhoog navigeert naar zijn bovenliggende weerstandsniveau in het lagere-tot-middengebied van $18.000.

Hij merkt op dat een pauze boven $18.400 genoeg zou kunnen zijn om alle tekenen van zwakte die de koers teisteren te ontkrachten.

Bitcoin breekt 18.000 dollar als de rebound doorgaat

Op het moment van schrijven is Bitcoin iets minder dan 2% gestegen tegen de huidige prijs van $18.090. Dit markeert een opmerkelijke stijging ten opzichte van de recente dieptepunten van $16.400, die zich onder aan de recente marktbrede ineenstorting bevinden.

Deze duik kwam dicht in de buurt van het bezoek van de cryptocentrale aan het midden van de $19.000 regio. Er bestond een aanzienlijke verkoopdruk binnen dit gebied.

Als het een sterke voet aan de grond krijgt in het midden van het gebied van 18.000 dollar, kan het op korte termijn aanzienlijk meer opwaartse druk ondervinden.

BTC mag worstelen met het breken van de weerstand, Claims Trader

Een handelaar verklaarde dat Bitcoin misschien niet door de weerstand heen breekt die in het hele gebied van de lagere 18.000 dollar wordt geregenereerd.

Hij voegt eraan toe dat een stevige doorbraak boven de $18.400 de cryptocurrency in staat zou kunnen stellen om de voortdurende rebound voort te zetten.

„Gesloten half van lang op $18.080~ Niet op zoek om te overbelicht te zijn in de weerstand die in de wekelijkse m/maand sluit. Veel koopkansen als we 18,4 dollar breken~ Niet veel verkoopkansen als we dat niet doen.“

Als de wekelijkse kaars van Bitcoin snel sluit, zou de manier waarop het handelt in de komende paar uur serieuze inzichten moeten geven in de vooruitzichten voor de rest van 2020.

Een sluiting boven $18.000 zal de vooruitzichten aanzienlijk versterken en de poorten openen voor stieren om de komende week de controle over de koersactie te nemen.