Bitcoin

WALL STREET VETERAAN HEEFT MEER DAN 50% VAN ZIJN PORTEFEUILLE IN BITCOIN: HIER IS WAAROM

  • Bitcoin heeft de afgelopen week een sterke correctie ondergaan.
  • Sinds de hoogtepunten van ~12.000 dollar die vorige week zijn vastgesteld, is de leidende cryptocurrency met 20% gedaald.
  • Zoals in dit artikel wordt geschreven, handelt BTC voor $10.100 en is het klaarblijkelijk klaar om de afdaling voort te zetten naarmate de cruciale steunniveaus dalen.
  • Omgekeerd is een Wall Street-veteraan meer dan ooit overtuigd van Bitcoin.
  • Raoul Pal, de CEO van Real Vision, heeft onlangs bevestigd dat meer dan 50% van zijn investeringsportefeuille uit BTC bestaat.
  • Dit komt ondanks de meeste beleggers, zelfs Bitcoin-stieren, die beweren dat het onverstandig is om meer dan een paar procent of een paar dozijn procent in de activaklasse te hebben.
  • Pal heeft onlangs een sentiment aangeprezen dat Bitcoin waarschijnlijk de best presterende troef van de komende jaren zal zijn.

BITCOIN IS MEER dan 50% van RAOUL PAL’S PORTFOLIO: HERE’S WHY

In augustus onthulde Raoul Pal, de CEO van Real Vision, dat hij denkt dat hij „onverantwoordelijk lang“ is op Bitcoin. Dit komt nadat hij publiekelijk aankondigde dat hij zijn persoonlijke blootstelling aan de activaklasse zou verhogen tot 25%.

Investeerders hebben hem dan ook voortdurend gevraagd naar de grootte van zijn positie, in een poging te peilen waar de Wall Street-veteraan zich bevindt met Bitcoin Loophole.

Op 8 september zei Pal dat hij „meer dan 50% is,“ verwijzend naar het percentage van zijn portefeuille dat momenteel in BTC zit. Deze commentaar werd gemaakt in antwoord op eens van zijn aanhangers die het vroegere hoofd van Goldman Sachs van haagfondsverkoop vertellen dat hij het voorbeeld van Anthony Pompliano zou moeten volgen; Pompliano, een vroegere Facebook teamlood en cryptoinvesteerder, is op CNBC zeggend gegaan hij 50% van zijn activa in Bitcoin.

heeft.

De reden waarom Pal zo bullish is, is dat hij de aanhoudende macro-economische trends ziet die de groei van Bitcoin versterken.

In reactie op recente opmerkingen van de Federal Reserve zei de investeerder:

„De meeste mensen begrijpen dat laatste niet, maar Powell heeft eenvoudigweg laten zien dat er een NUL-tolerantie is voor deflatie, dus ze zullen alles doen om het te stoppen, en dat is goed voor de twee moeilijkste activa – Goud en Bitcoin. Powell verlangt naar inflatie. Ik denk niet dat hij de echte vraag naar inflatie krijgt, maar hij zal een fictieve devaluatie krijgen, samen met de andere centrale banken die allemaal op dezelfde missie zitten“.
Pal voegde in een aparte analyse toe dat er een kans is dat Bitcoin het enige bezit waard is.

VER VAN DE ENKELE WANDSTRUIMTE BULL

Pal is verre van de enige Wall Street-veteraan die op dit moment extreem bullish is op Bitcoin.

Mike Novogratz, Arthur Hayes en Dan Morehead behoren tot degenen die recentelijk ondanks veel onzekerheid zijn verdubbeld op de belangrijkste cryptocurrency.